Kundeservice

Hos BOKeksperten.no er det:

- Enkelt å handle, ingen registrering nødvendig.

- Gratis frakt over 299 kr

- Ingen gebyrer i tillegg på bokprisen

- Betal enkelt med kort og faktura

Spesialavtale for skoler, barnehager og virkspmheter generelt – ta kontakt. 

 

Kan jeg bytte eller returnere en vare?

Ja. Du har 14 dagers returrett fra den dagen du henter ut din vare i samsvar med forbrukerkjøpsloven. Det betyr at du har 14 dager på deg f.o.m at du har mottatt varen til å bytte til en ny vare, eller kansellere kjøpet. Ved retur og bytte av vare må du selv betale returfraktkostnaden. Hvis det derimot handler om en reklamasjon på grunn av skadet vare eller vi har sendt feil vare, vil vi tilbakebetale returfrakten samtidig som vi tilbakebetaler varekostnaden. Alle varer som sendes tilbake må være i orginal embalasjen og godt innpakket. Ikke send tilbake varen ved å sette en adresselapp direkte på originalemballasjen. Den blir da ødelagt og vi kommer da ikke til å tilbakebetale fullt oppgjør for varen. Obs! Spar på kvitteringen du får av Posten, her finnes et kollinummer som brukes til sporing av din pakke. Tenk på at du er ansvarlig for returforsendelsen til oss! Dersom du ønsker å returnere dine mottatte varer, ta kontakt med: Langbrecke AS, BOKeksperten.no, Postboks 6794 St. Olavs plass, 0130 Oslo, eller send en mail til post@bokeksperten.no

Hvor lang er leveringstiden?

Vår ambisjoner er å sende dine pakker samme dag eller dagen etter din bestilling. Avhengig av postgangen, leveringsområde og mengden bestillinger vi har er leveringstiden mellom 1-5 virkedager.

Hva med personpplysninger?

Ved kjøp av bøker trenger vi opplysninger om deg slik at vi får sendt ut boken. Vi gir ikke disse opplysningen til andre utenfor Langbrecke AS. Vi lagerer opplysningene hos oss hvis vi trenger å kontakte deg på noen måte.

Betalingsmetode og aldersgrense?

For å kunne handle på bokeksperten.no skal man ha fylt 18 år. Vi tilbyr betalingsmetodene kort gjennom payex.no, faktura gjennom Klarna og Sms betaling gjennom din teleleverandør

Hva er priser og fraktkostnader?

Gratis frakt med A-post på alle varer over 299 kr. Bøker under 299 kr får kr. 39,- i frakt i tillegg til prisen. Det kommer ingen gebyrer eller annet i tillegg på våre bokpriser.

Har du spørsmål gjeldende våre vilkår eller andre ting vi kan hjelpe deg med,  er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Mail: post@bokeksperten.no

 

Selskapsinformasjon:
BOKeksperten.no
c/o Langbrecke AS
Postboks 6794 St. Olavs plass
0130 Oslo

Kontoradresse: Universitetsgaten 14, 0164 Oslo
E-post: post@bokeksperten.no
Org.nr: 990 820 023
  

 
BOKeksperten.no er en bokhandel på nett som tilbyr deg det beste utvalget av bøker til gode priser. Vi har raskt levering, god service og setter kunden i fokus.

Langbrecke AS

co/Bokeksperten.no, Postboks 6794 St. Olavs plass
epost: post@bokeksperten.no
Tlf: 22 500 400
Org.nr: 930 058 866

Få tilbudene først på:

facebooktwitter

Trygg handel

sikkerHandel
 
Kontakt oss